Atradius Collections is marktleider onder de grootste commerciële incassobureaus ter wereld. "Ons doel is om uw cashflow te verbeteren, waar u ook handelt."

Zakelijke debiteur? ✓Wij incasseren wereldwijd ✓Minnelijke incasso ✓Gerechtelijke incasso ✓Debiteurenbeheer uitbesteden ✓Jaarlijks 15.000+ tevreden klanten

Incassozaken online regelen

Het kost maar 1 minuut om een offerte te ontvangen

Informeer ons over:

  • Uw bedrijfsnaam
  • Bedrijfsnaam debiteur
  • Verschuldigd bedrag en vervaldatum

Tevreden met uw offerte? Dien uw gevallen in wanneer u er klaar voor bent. Volg onze inspanningen tijdens de incasso procedure online en neem direct contact op met de beheerder van uw dossier.

> Ontvang uw gratis offerte

 

Producten

B2B Incassodiensten

De producten van Atradius Collections Incasso omvatten: Minnelijke en Gerechtelijke Incasso, Invoice Checking, Demand Letters en Insolvency Services.

Incasso Indienen

Wij bieden onze incassodiensten in 90 landen. Neem contact met ons op of ontvang direct een gratis offerte!

Gerechtelijke Incasso

Atradius Gerechtelijke Incasso helpt u actie te ondernemen tegen uw debiteuren. Wij bieden professioneel advies, inzicht in de verwachte uitkomst en toegang tot ons wereldwijde netwerk van juristen.

Debiteurenbeheer

Het op tijd ontvangen van betalingen kan een uitdaging zijn. Onze debiteur diensten bieden ondersteuning waar, wanneer en hoe u het nodig heeft.

Minnelijke Incasso

Wij helpen u om gezonde werkrelaties met uw klanten te behouden en ook te bevorderen en bieden u oplossingen via onze vriendelijke commerciële incassodiensten.

Onze manier van incasseren

Handbook magazine

Het vernieuwde internationaal Incassohandboek is nu beschikbaar

De 14e editie van het Incassohandboek met 50 landen is nu beschikbaar.

Atradius Collections ondersteunt u en uw bedrijf en helpt u bij het kiezen van de juiste aanpak voor internationale incasso door uitleg te geven over de diversiteit en complexiteit van land specifieke incasso benaderingen, vaak met een enorme hoeveelheid details.

amicable collections 20 perc. minnelijke incasso, vriendelijke betalingsherinnering

Wij doen er alles aan om de beste incasso service te bieden

Atradius Collections spreekt uw taal, evenals de taal van uw klant. Wij begrijpen de lokale culturen en processen. De fundamenten voor een naadloze service en resultaat voor uw bedrijf zijn onze lokale expertise, onze wereldwijde mindset, transparante prijzen en onze gestandaardiseerde processen.

Lees meer over minnelijke Incasso

Hoe wij met u samenwerken

Ons bedrijf is opgebouwd om onze klanten van de best mogelijke hulp te voorzien

Account Manager

Armand Hessels

Armand Hessels
Mijn klanten helpen werkt enorm motiverend

Wat u kan verwachten van een Account Manager van Atradius:
 
Iedere klant van Atradius Collections krijgt een eigen Accountmanager toegewezen. Niet alleen ben ik uw centrale contactpersoon die u helpt tijdens het incassoproces, ik zorg ook voor de coördinatie van de diensten van Atradius Collections zodat wij onze manier van werken voor u kunnen optimaliseren. U profiteert van alle informatie uit ons grote, internationale netwerk en we informeren u over de actuele, internationale marktsituatie.
 
Mijn belangrijkste verantwoordelijkheid is het onderhouden en opbouwen van relaties met klanten en partners om op deze manier tastbare resultaten te behalen. Ik zorg ervoor dat u uw geld zo snel mogelijk ontvangt en daarnaast help ik mijn klanten bij het beheer van hun financiën, door risico’s te beperken enafschrijvingen te minimaliseren. Zo bekijk ik bijvoorbeeld in welke gevallen onze ondersteuning kan leiden tot positieve resultaten en ik geef u inzicht in het voorkomen van betalingsachterstanden.
 
Ik vind het belangrijk om mijn klanten goed te leren kennen. Ik streef naar een praktische benadering en werk hard om een relatie op te bouwen die gebaseerd is op resultaten alsmede wederzijds respect en begrip. De mogelijkheid om klanten te assisteren en hun situatie te verbeteren werkt voor mij persoonlijk heel motiverend. Dit proces doorlopen in een internationale omgeving geeft me veel werkvreugde.

Collector

Atradius Debt Collector

Wat u kunt verwachten van een Incassospecialist van Atradius:

De incassospecialisten van Atradius zijn verantwoordelijk voor de coördinatie van het incassoproces. Wij zijn doorgaans gevestigd in de omgeving van de schuldenaar en gaan proactief aan de slag om de openstaande vordering zo snel en volledig mogelijk te incasseren. 

Mijn voornaamste doel is het opbouwen van een relatie met mijn klanten , hen met respect behandelen en ervoor zorgen dat ze zich op hun gemak voelen zodat zij mij zien als partner met toegevoegde waarde. Hieronder valt ook het snel beantwoorden van hun vragen, anticiperen op hun behoeften en het bieden van een luisterend oor.

Customer Services

Yvette Gray

Yvette Gray
Ik zou mezelf omschrijven als oplossingsgericht.

Wat u kunt verwachten van de Customer Serviceafdeling van Atradius:

Onze Sales en Client Relations-teams zorgen ervoor dat onze Key Accounts optimaal worden bediend, vanaf de dag van implementatie tot aan de dagelijkse dienstverlening van Atradius Collections.

Om relaties op te bouwen met mijn klanten, richt ik mij op vertrouwen en begrip. Klanten vertrouwen erop dat mijn collega’s en ik hun business begrijpen, hun behoeftes herkennen en dat we daardoor waardevolle adviezen en oplossingen bieden om te helpen bij het reduceren van openstaande vorderingen en het vergroten van de efficiency van hun huidige processen.

Onze Key Accounts werken samen met Atradius, omdat ze een betrouwbare partner willen die hen kan ondersteunen in hun creditmanagement processen. Of ze nu in één of meerdere landen actief zijn, wij zijn in staat om onze klanten te voorzien van wereldwijde service op lokaal niveau.

Mijn uiteindelijke doel is om de klant tevreden te maken, te zorgen voor een langdurige, profijtelijke samenwerking voor beide partijen. Het merk Atradius is belangrijk voor mij en ik vind dat we onze kernwaarden moeten laten terugkomen in elke actie die we ondernemen.

Kortom, Ik zou mezelf beschrijven als oplossingsgericht. Ik ben er om mijn collega’s de weg te wijzen en te assisteren en omgeving te creëren waarin succes mogelijk is.

Contactgegevens

Naam: Klantendiensten België
Telefoon: + 32 (0)81 324 544
E-mail: ClientRelationsBE@atradius.com

Atradius is vertegenwoordigd in een groot aantal landen in diverse delen van de wereld. Kies hier het land voor de contactgegevens van onze vestiging(en) aldaar. Selecteer het land van uw keuze

Neem contact op

LinkedIn

Linkedin

Follow us on LinkedIn!

Atradius Collections on LinkedIn