Incassodiensten

Wij zijn uw strategische partner in het incasseren van B2B-schuldvorderingen. Klaar om u te ondersteunen in elke fase van uw order-to-cash cyclus.

Internationaal incassobureau: Minnelijke incasso - Debiteurenbeheer - Gerechtelijke incasso - Vriendelijke Betalingsherinnering

Van aanmaningen en minnelijke incasso tot gerechtelijke incasso en executie, onze incassoproducten en professionals ondersteunen u overal, ongeacht de tijdzone, valuta, rechtsgebieden en talen.

Minnelijke Incasso

Wij helpen u om gezonde werkrelaties met uw klanten te behouden en ook te bevorderen en bieden u oplossingen via onze vriendelijke commerciële incassodiensten.

amicable collections 20 perc. minnelijke incasso, vriendelijke betalingsherinnering

First Party Collections

First Party Collections biedt professioneel beheer van uw accounts receivable. Wij stellen u in staat om uw aandacht te richten op uw kernactiviteiten, terwijl wij u helpen met uw debiteurenbeheer.

First Party Collections

Invoice checking

Onze Invoice Checking service is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het beoordelen van facturen, waaronder het onderzoeken van de bereidwilligheid en mogelijkheid van de klant om te betalen.

Invoice Checking

Gerechtelijke Incasso

Atradius Gerechtelijke Incasso helpt u actie te ondernemen tegen uw debiteuren. Wij bieden professioneel advies, inzicht in de verwachte uitkomst en toegang tot ons wereldwijde netwerk van juristen.

gerechtelijke incasso, juridisch incasso ondersteuning, incasso advocaat, juridische incasso

Insolventie Diensten

Als wereldwijd incassobedrijf met een wereldwijd netwerk van advocaten en ervaren professionals, kunnen wij eenvoudig claims indienen als een klant failliet is gegaan, ongeacht waar deze is gevestigd.

Insolventie Diensten

Standby Servicing

Standby Service monitort uw klantenportefeuille. Wanneer er iets gebeurt worden automatisch incasso-activiteiten gestart en kunt u gebruik maken van onze nationale en internationale incasso kennis.

Standby Services

Collect@Net

Collect@Net is een online platform die u de gelegenheid geeft te kunnen profiteren van onze incasso expertise en waar u onze incasso activiteiten kunt volgen.

Collectatnet Image without padding

Incassozaken online regelen

Ontvang een vrijblijvende offerte, registreer als klant en dien vorderingen online in een paar minuten met ons online platform. Lees hier hoe het werkt.

Atradius Agora Logo | Incassobureau online

Ons Incassoproces

De financiële gezondheid van uw bedrijf is onze prioriteit! Ontdek 9 belangrijke stappen in ons incassoproces.