Collect@Net

Collect@Net is een online platform die u de gelegenheid geeft te kunnen profiteren van onze incasso expertise en waar u onze incasso activiteiten kunt volgen.

Collect@Net fungeert samen met onze wereldwijde IT-infrastructuur, waardoor wij u één van de meest geïntegreerde incasso activiteiten in de branche kunnen aanbieden. Dankzij onze lokale, meertalige incassospecialisten en onze expertise zijn wij in staat om u te helpen geschillen op te lossen en een snelle afhandeling van uw onbetaalde facturen te bereiken. Indien u in het bezit bent van een kredietverzekering, heeft u toegang tot dit systeem via Atradius Atrium en kunt u de incasso activitetien tezamen met uw Atradius- kredietverzekeringsdiensten bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Network cable Atradius Collect@Net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het gebruik van een incassoservice is niet schadelijk voor de relatie die een bedrijf heeft met zijn kopers. 87% van de klanten van Atradius Collections is het ermee eens dat onze service bijdraagt aan het relatie behoud met de debiteuren.

Raymond van der Loos
Directeur, Atradius Collections

Hoe werkt incasso online ?

U kunt middels Collect@Net op een éénvoudige manier uw incasso dossier overmaken en laat het vervolgens door onze incasso-experts gemakkelijk en snel oplossen. U communiceert met uw contactpersoon binnen Atradius Collections en ook kunt u de voortgang van uw dossiers volgen.

Collect@Net is 24 uur per dag, 7 dagen per week overal ter wereld beschikbaar. Waar u ook bent, u kunt de voortgang van uw dossiers in realtime volgen. Dit is met name handig indien uw debiteur zich in een andere tijdzone bevindt.

Beheer van online incasso: uw voordelen

  • Collect@Net is beschikbaar in 16 talen
  • Profiteer van onze wereldwijde expertise, ook per sector, en onze diepgaande kennis van lokale markten en wetgeving
  • Volg uw debiteuren met onze gedetailleerde en volledig downloadbare historiek
  • Vereenvoudig het administratief beheer van uw vorderingen
  • Pas informatie aan en upload deze in het formaat die het beste aansluit bij uw bedrijfsbehoeften (Word, Excel, enz.)
  • Optimaliseer bepaalde taken dankzij onze tools zoals de ‘bulkupload’, waarmee u meerdere dossiers tegelijk kunt laden.

Gerelateerde content

Minnelijke Incasso

Product

Wij helpen u om gezonde werkrelaties met uw klanten te behouden en ook te bevorderen en bieden u oplossingen via onze vriendelijke commerciële incassodiensten.

Invoice checking

Product

Onze Invoice Checking service is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het beoordelen van facturen, waaronder het onderzoeken van de bereidwilligheid en mogelijkheid van de klant om te betalen.

Gerechtelijke Incasso

Product

Atradius Gerechtelijke Incasso helpt u actie te ondernemen tegen uw debiteuren. Wij bieden professioneel advies, inzicht in de verwachte uitkomst en toegang tot ons wereldwijde netwerk van juristen.